Авиопревозвачът Turkish Airlines създаде ново анимирано видео за правилата за безопасност

...
Авиопревозвачът Turkish Airlines създаде ново анимирано видео за правилата за безопасност
Коментари Харесай

LEGO герои представят правилата за безопасност на борда в ново видео на Turkish Airlines

Авиопревозвачът Turkish Airlines сътвори ново анимирано видео за разпоредбите за сигурност на борда, с присъединяване на познатите LEGO фигурки в изненадващи роли.

Специално основаният за Turkish Airlines клип е дело на екипите, които стоят зад филмите „ LEGO: Филмът “, „ LEGO Филмът: Батман “, „ LEGO Филмът: Нинджаго “, както и зад дълго предстоящото продължение „ LEGO: Филмът 2 “, планувано да излезе по кината при започване на февруари 2019 година, оповестява самолетната компания. 

Изработено в партньорство с Warner Bros. и с присъединяване на известни облици от „ LEGO: Филмът “, видеото е показвано още от през днешния ден във всички полети, както и онлайн.

Това е първият клип за сигурността по време на полети с присъединяване на LEGO, юридически в миналото. Той демонстрира на пасажерите всички процедури за сигурност стъпка по стъпка по занимателен и неповторим метод - благодарение на непредвидена поява на известни персони и незабравими песни и танци.

Клипът с разпоредбите за сигурност ще сложи началото на „ най-голямото партньорство с най-малките артисти, събирани в миналото на едно място “, загатвайки, че предстоят още изненади от Turkish Airlines и „ LEGO: Филмът “.

За да означи международната премиера на „ LEGO: Филмът 2 “, Turkish Airlines ще започва световна телевизионна акция, ще брандира тематично няколко свои самолети, ще провежда редица интензивности на борда и на летищата и даже ще пусне второ видео за сигурността при полет. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР